Algemene info

Digitaal afhangbord / reserveren banen
We hebben een digitaal afhangsysteem met veel mogelijkheden. Voor verdere info, is er een filmpje speciaal gemaakt door Luc, ga dan naar het nieuwsbericht hierover.

Kantinedienst 
Van de seniorenleden, iedereen ouder dan 18 jaar, wordt verwacht dat ze minimaal twee keer per jaar helpen bij een toernooi, een activiteit of bij de ‘buitenboel’. Leden die lid zijn van een commissie of zich op een andere wijze nuttig maken voor de club, draaien geen kantinedienst. Wat verwacht wordt tijdens het draaien van kantinedienst, is te lezen in draaiboek kantine.

Jeugdactiviteit
We organiseren jaarlijks een jeugdactiviteit. Dit kan van alles zijn, zoals bijvoorbeeld schaatsen, naar Kern Wasser Wunderland of een avondspeurtocht in het bos.

Consumptiekaarten senioren
In de kantine staat een klapper, het consumptieboek. Je schrijft je consumpties zelf op. Is je kaart vol of wil je tussendoor een keer afrekenen, dan doe je dit bij de penningmeester. Doe je dit niet, dan ontvang je een verzoek het openstaande bedrag over te maken. Dit gebeurt zo’n twee tot drie keer per jaar.

Club Info, ons boekje
Nog steeds maken we jaarlijks een boekje, de Club Info. Dit ondanks het feit dat we een eigen website hebben. In het boekje staat ook de ledenlijst terwijl je die niet op de site vindt. Elk jaar tijdens de algemene ledenvergadering worden de nieuwe boekjes uitgereikt, 1 per gezin. Daarna liggen de boekjes in het clubgebouw.